İlgün Tarım Makinaları Ve İlaç San. Tic. Ltd. Şti

FİRMA ADI

İlgün Tarım Makinaları Ve İlaç San. Tic. Ltd. Şti 

FİRMA TİPİ

Üretici, İhracatçı

FAALİYET ALANI

Süt Sağım Sistemleri - Çiftlik Ekipmanları

ÇALIŞAN SAYISI

25 - 50

MARKALAR

İlgün – ilpulsa – imilk - vakumoil

YETKİLİ KİŞİLER

Dış Ticaret Departmanı

WEB ADRESİ

www.ilguntarim.com

MAİL

contact@b2bgain.com

FABRİKA ADRES 

Yeni Buğday Pazarı Fevzi Çakmak Mh. 10515. Sk. Blok No:1 Konya / Türkiye

TELEFON

 0090 552 355 73 74

ŞİRKET PROFİLİ 

İlgün Süt Sağım Sistemleri 1992 yılında Fevzi İLGÜN tarafından kurulmuştur ve şu anda genel müdürlük görevini Nazmi Başak İLGÜN yürütmektedir. Firma 1300m2 kapalı alanında, süt ve süt ürünleri üreticilerinin işlerini kolaylaştıran yenilikçi sağım sistemleri, vakum pompaları, soğutma tankları, otomasyon sistemleri, sürü yönetim sistemleri, koyun & keçi sağım sistemleri ve mobil sağım arabaları geliştirme, üretim ve pazarlamasını yapmaktadır.

Kuruluşumuzdan bu yana geçen 20 sene içerisinde İlgün Süt Sağım Sistemleri tüm dünya genelinde, Avrupa, Amerika, Afrika, Orta Doğu ve Uzak doğu ülkelerinde sağladığı etkin satış sonrası servisi sayesinde sarsılmaz bir tecrübe ve üne kavuşmuştur.

Firmamız araştırma ve geliştirme departmanı son teknoloji ürünü test ve üretim cihazları ile sahip olduğu ürün kalitesini korurken bir yandan da çiftçinin ihtiyaçlarını uluslararası standartlarda karşılayacak yeni ürünler geliştirmek için çalışmaktadır.

Profesyonel ekip üyelerimiz çiftçi üreticiyle omuz omuza onların sorunlarına çare aramakta ve işlerini kolaylaştırmada onlara yol göstermektedir. Deneyim ve iş birliğinin bu güçlü kombinasyonunu istikrarlı bir performans, karlı sonuçlar ve kalıcı değeri de beraberinde getirmektedir.

 

İHRACAT YAPILAN ÜLKELER


İtalya, Kolombiya, Pakistan, Almanya, Meksika


İLETİŞİM