İlposan İlaçlama Makina Tarım Sanayi

FİRMA ADI

İlposan İlaçlama Makina Tarım San. Ve Tic. Ltd. Şti.

FİRMA TİPİ

Üretici, İhracatçı

FAALİYET ALANI

Tarım İlaçlama Sprey -  Pestisit Püskürtücü

ÇALIŞAN SAYISI

25 - 50

MARKALAR

İlposan – Özdesan – Farmetix

YETKİLİ KİŞİLER


WEB ADRESİ

www.ilposangroup.com

MAİL

contact@b2bgain.com

FABRİKA ADRES 

Fevzi Çakmak Mahallesi Yayın Caddesi No:43  Karatay / Konya / Türkiye

Telefon

0090 552 355 73 74

ŞİRKET PROFİLİ 

1995 yılında Hasan Özdemir tarafından yürütülen, ilaçlama pompa sitemleri daha sonra İLPOSAN LTD. ŞTİ. adıyla yeniden yapılanarak sektörün en güvenilir ürünler üreten firması olmuştur.
50 m2 lik alanda tarım sektörüne ilaçlama makineleri ile giren İLPOSAN bugün 2.700m2 lik kapalı alanı bulunan işletmede 30 - 50 personeli ile yıllık 100 ton hammadde tüketimi ile üretimine devam etmektedir.
İlposan her geçen gün ürün yelpazesini ARGE çalışmalarıyla geliştirmektedir. Halen; 1,5 lt Mini, 2,5 lt Midi, 5 lt Maxi, 6 lt Sahra, 16 lt Genlop, 16,5 lt Makaslı ve 20 lt Taşar adlı ürünlerine “Elektrikli İlaçlama Pompalarını” da ilave etmiştir.
2005 yılında kurumsal yapılanmayı tamamlayan İLPOSAN, tüm Türkiye, Ortadoğu, Kuzey Afrika ve Avrupa ülkelerine ulaşarak biryandan da yurt ekonomisine katkıda bulunabilmenin gururunu taşımaktadır.
Prensiplerinden hiç ödün vermeyen İLPOSAN her geçen gün yeni ürünler sunmanın gücüyle gelişmektedir.
Temiz ve güçlü bir ticari geçmişe sahip olan İLPOSAN yılların üretim tecrübesiyle sürekli yeniliği ve güçlenmeyi hedeflemektedir. Teknolojiyi ve yenilikleri yakından takip eden firmamız sadece şirketleşme ve makine parkını geliştirmekle kalmayıp tesisleşmeyi de ön planda tutmaktadır.
Kısa bir süre içerisinde büyüyerek sektöründe ve Türkiye’de en fazla pompa çeşidine sahip olan İLPOSAN sektöründe kalite ve güvenilirliğinden ödün vermeyecektir. 

İHRACAT YAPILAN ÜLKELER

Ortadoğu , Kuzey Afrika, Avrupa 

ÜRÜNLER

İLETİŞİM